Politika zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti velja za stranke podjetja Siradio.si in uporabnike naših spletnih storitev.
Podjetje Siradio.si zagotavlja, da je vaša zasebnost med uporabo naših storitev skrbno varovanja. Zato smo osnovali pravilnik o zasebnosti, s katero opredeljujemo, kako bomo obdelovali in varovali vaše podatke. Vsakršne spremembe tega pravilnika o zasebnosti lahko najdete na naši spletni strani.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Ko predložite svoje osebne podatke, soglašate, da lahko zbrane podatke uporabljamo za to, da vam zagotovimo storitev, ki jo pričakujete. Vaše podatke bomo hranili le tako dolgo, kot je potrebno za izvajanje naših storitev za vas, ali tako dolgo, kot to zahteva zakon. Po tem bodo vaši osebni podatki izbrisani. Ne moremo izbrisati vaših podatkov, če tako zahteva zakonodaja, kot so npr. pravila vodenja poslovnih knjig, ali če obstajajo druge pravne podlage za vodenje podatkov, kot je trajajoče pogodbeno razmerje.

General Data Protection Regulation (GDPR)

V Evropskem gospodarskem prostoru (EEA) vam pokažemo le neosebne oglase. Ti oglasi ne temeljijo na preteklem vedenju in ne uporabljajo piškotkov za ciljanje oglasov.

Kakšne so vaše pravice?

Imate pravico zahtevati informacije o osebnih podatkih, ki jih hranimo o vas. Če so vaši podatki netočni, nepopolni ali nepomembni, lahko zahtevate, da se ti popravijo ali odstranijo. Vsako leto lahko zahtevate pisno dokumentacijo o osebnih podatkih, ki jih imamo o vas v našem registru. Takšen zahtevek pošljite na e-poštni naslov Siradio.si Služba za pomoč strankam. Svoje soglasje za uporabo vaših podatkov za namene trženja lahko kadarkoli umaknete (tj. pošiljanje novic ali ponudb na vaš e-poštni naslov).

Kdo ima dostop do podatkov?

Nikoli ne bomo za tržne namene posredovali, prodali ali zamenjali vaših podatkov s tretjimi osebami zunaj skupine Siradio.si.

Kako varujemo vaše podatke?

Sprejeli smo tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših podatkov pred izgubo, manipulacijo, nepooblaščenim dostopom itd. Nenehno prilagajamo naše varnostne ukrepe v skladu s tehnološkim napredkom in razvojem. Pri podjetju Siradio.si varujemo vaše podatke z uporabo šifriranja. Secure Sockets Layer (SSL) je funkcija, ki šifrira vse poslane informacije med kupcem in prodajalcem.

Piškotki

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se ob obisku spletišča shrani na vaš računalnik oziroma mobilno napravo, ob poznejših obiskih pa jo spletišče ponovno poišče. Podjetje Siradio.si uporablja piškotke z namenom, da izboljša in poenostavi vaš obisk. Piškotkov ne uporabljamo za shranjevanje osebnih podatkov ali posredovanje informacij tretjim osebam.

Obstajata dve vrsti piškotkov, trajni in začasni (sejni piškotki). Trajni piškotki se shranijo na računalnik oziroma mobilno napravo v obliki datoteke za obdobje, ki ni daljše od dvanajst mesecev. Sejni piškotki se shranijo le začasno in izginejo, ko zaprete sejo brskalnika. Trajne piškotke uporabljamo v primeru, da ste ob prijavi izbrali možnost“Zapomni si me«, se shranijo tudi vaše podrobnosti.

Z brskalnikom lahko piškotke enostavno izbrišete s svojega računalnika oziroma mobilne naprave. Za navodila o ravnanju s piškotki in njihovem brisanju si, prosimo, oglejte meni“Pomoč“na vašem brskalniku. Piškotke lahko onemogočite ali pa izberete možnost, da prejmete obvestilo vsakič, ko je vašemu računalniku oziroma mobilni napravi poslan nov piškotek. Prosimo vas, da upoštevate, da v primeru, ko imate onemogočene piškotke, ne boste mogli izkoristiti vseh funkcionalnosti spletišča.

Piškotki tretjih oseb

Piškotke tretjih oseb uporabljamo za zbiranje statističnih podatkov v agregatni obliki, za potrebe analitičnih orodij, kot sta Facebook, Google AdSense, Google Analytics, Google+ in Twitter. Uporabljamo tako trajne kot začasne piškotke (sejne piškotke). Trajni piškotki se shranijo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo za obdobje, ki ni daljše od šest mesecev.

Povezave

Siradio.si lahko najdete povezave do drugih spletišč, ki jih ne nadzorujemo. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletišč ne odgovarjamo, obiskovalcem preprosto le nudimo povezave, prek katerih lahko hitreje pridejo do podrobnejših informacij z nekaterih področij.

Avtorske pravice

Vsebina tega spletišča je avtorsko zaščitena in je last podjetja Siradio.si.

Podatkovni procesorji tretjih oseb

Siradio.si uporablja samo tretje stranke, ki so v skladu z Uredbo Evropske unije o splošni zaščiti podatkov (GDPR), in za vsakega tretjega procesorja je vzpostavljen sporazum o obdelavi podatkov (DPA).